Kirilla Réka:

Kirilla Réka vagyok, gyógytornász-fizioterapeuta, FDM-, és Dorn-terapeuta. Gyógytornász- fizioterapeuta diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán szereztem. A folyamatos szakmai fejlődés rendkívül fontos számomra, ezért az egyetemi tanulmányaim befejezte óta is igyekszem rendszeresen bővíteni a tudásomat különböző tanfolyamok keretében. A gerincproblémák fizioterápiás kezelésén kívül a sportsérülések utáni rehabilitációval is foglalkozom.

A mozgás mindig is fontos része volt az életemnek, kislány koromtól kezdve sok féle sportágat kipróbáltam, kezdve az akrobatikával, az aerobikkal, a zumbával, majd később a testépítés, valamint az erőemelés volt, ami elnyerte a szívem. A világjárvány alatt pedig az otthoni saját testsúlyos edzésben is megláttam a szépséget, és kihasználtam a lehetőséget, hogy fejlesszem a kreativitásomat. Hiszem, hogy minden ember életének nélkülözhetetlen összetevője, hogy megtalálja, és rendszeresen űzze azt a mozgásformát, amit igazán magáénak érez, ami boldoggá teszi.

A Doctorfit Gerincambulancián végzett munkám során célom, hogy segítsek a pácienseimnek megteremteni az utat, mely a fájdalommentes, mozgással teli, és egészséges élethez vezeti. Ezen cél elérése érdekében egy komplex állapotfelmérést követően egy egyénre adaptált terápiás tervet állítok fel, mely az aktív mozgásprogramon túl szükség esetén manuálterápiát, és egyéb kiegészítő terápiás eszközöket is tartalmaz. Terapeutaként rendkívül fontosnak tartom a pácienseim és köztem kialakuló bizalmat, tiszteletet, és az empátiát.

Képzések:

Év Terület
2017 Ayurvédikus marma masszázs
2020 Sportsérülések komplex rehabilitációja
2021 SMR (self myofascial release) a sport- és mozgásszervi rehabilitációban
2021 Kinesiology-taping / Sporttaping
2021 Jikiden Reiki
2021 Dorn módszer és Breuss masszázs
2022 Dorn baba és gyerek kezelés
2022 Hegkezelés – nyirokelvezetés és myofasciális technikák
2022 Mechanikai Diagnózis és Terápia - McKenzie A kurzus (lumbális gerinc)
2022 Neurodinamika, A perifériás neurogén panaszok funkcióvizsgálata, kezelése és tape-elése, „Az idegrendszer mobilizációja”
2022 Szegmentális stabilizációs tréning az ágyéki gerinc-medence komplex rehabilitációjában
2022 FDM 1, 2, 3 (Fascia Disztorziós Modell)
2022 Neuro-mozgáskorrekció
2022 Mulligan manuálterápia

Munkatársaink